Vårens alle-man-ut

I vår bjuder vi in för städdag:
24/4 och 1/5
10 - 14.00

Med anledning av Corona vill vi möjliggöra för fler att delta och därmed hålla ner antalet ute samtidigt. Vi ser gärna att du som förälder håller barnen inomhus just denna gång eller utomhus men inte i samfällighetens trädgård. Barn och ungdomar som ”gör nytta” är givetvis varmt välkomna!

Vi kommer stå för dricka och nåt enklare att äta med tanke på smittspridningen. Eftersom deltagande innebär att man får ett avdrag på avgiften numera är det extra viktigt att vi möjliggör för alla.
Om du inte kan föreslagna dagar eller behöver anpassade arbetsuppgifter så finns det saker man kan göra inför som är av både större och mindre karaktär. Hör av dig till Anna Bergkvist så hittar vi något som kan passa. Maila på anna@styrelsehjalpen.se

Anmäl er senast måndagen innan den städdag du ska var med på genom att lägga talongen ni fått i brevlådan hos Camilla på Kulgränd 2 eller maila till camilla.Berntsson@tyrens.se.