Medlem? Välkommen till vår facebookgrupp!

För mer information till dig som är medlem i föreningen eller för dialog medlemmar i mellan så välkommen till vår gemensamma facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/tradgardsstaden
 

Ur Cecilia Dreierströms, "Tungelsta med trädgårdstema": 

"Tungelstas själ är en landsby. Blandningen av villor med trädgårdar, små växthus, de stora moderna växthusen, de gamla nästan fallfärdiga växthusen, öppna ytor med djur eller odling, skogen samt hästarna lite här och var. Allting är i en salig blandning. Detta är Tungelstas själ. Tungelsta har något speciellt, något som inte är så vanligt så nära Stockholm. Detta speciella är äkta lantlighet. Här bor riktiga bönder, riktiga trädgårdsmästare och verkliga småsamhällsinvånare som har bott här i generationer. En annan kvalitet som Tungelsta har är närheten till Stockholm. Man kan arbeta i stan och bo på landet. Är inte det vad många drömmer om?"

Nyheter

2021-04-10
Vårens alle-man-ut

I vår bjuder vi in för städdag:
24/4 och 1/5
10 - 14.00

Med anledning av Corona vill vi möjliggöra för fler att delta och därmed hålla ner antalet ute samtidigt. Vi ser gärna att du som förälder håller barnen inomhus just denna gång eller utomhus men inte i samfällighetens trädgård. Barn och ungdomar som ”gör nytta” är givetvis varmt välkomna!

Vi kommer stå för dricka och nåt enklare att äta med tanke på smittspridningen. Eftersom deltagande innebär att man får ett avdrag på avgiften numera är det extra viktigt att vi möjliggör för alla.
Om du inte kan föreslagna dagar eller behöver anpassade arbetsuppgifter så finns det saker man kan göra inför som är av både större och mindre karaktär. Hör av dig till Anna Bergkvist så hittar vi något som kan passa. Maila på anna@styrelsehjalpen.se

Anmäl er senast måndagen innan den städdag du ska var med på genom att lägga talongen ni fått i brevlådan hos Camilla på Kulgränd 2 eller maila till camilla.Berntsson@tyrens.se.

Läs hela inlägget »
2021-03-01
Alle man ut - mer förutsägbart
2021-03-01
Avdrag deklaration 2020
2020-03-04
Avdrag vid deklaration för 2019
2019-11-13
Information ang fiber