Inspektion av dag- och avloppsledningar

Då det var 12 år sedan vi senast kontrollerade våra rör i marken kommer vi nu utföra en ny inspektion av våra dag- och avloppsledningar. Vid senaste inspektionen fanns det orosmoln som vi nu måste följa upp för att garantera funktionen på samfällighetens ledningar. Vi kontrollerar ledningarna på samma sätt som senast och även utifrån samma ritning där start och stoppunkter för filmningen är namngivna.

Inspektionen går till som följer. Det kommer vara en filmbil samt en spol- och sugbil som utför arbetet. Lastbilen med spol- och sugfunktion kommer först spola ur ledningen från en brunn, därefter för filmbilen ner sin kamera i ledningen och filmar från start till stopp. Detta kommer utföras under en knapp vecka. Vi väntar fortfarande på en del info från entreprenören som ska utföra arbetet. Det är Ragnsells som kommer göra detta, det va även som gjorde det senast (2009).

Vi återkommer med exakta datum när detta kommer utföras och om det är något som ni behöver tänka på under dessa dagar.

Väl mött.
/ Styrelsen